In- en uitschrijven

 Inschrijven Patiënten woonachtig in Ede kunnen zich bij onze praktijk inschrijven. Om u in te kunnen schrijven moeten er een aantal zaken administratief verwerkt worden. Lever het onderstaande formulier volledig ingevuld in bij een van de assistentes. Wanneer u het inschrijfformulier en uw medische dossier bij ons inlevert, bent u binnen een paar dagen bij ons ingeschreven. Wilt u graag een kennismakingsgesprek, neem dan contact op met de assistente. Bij inschrijving dient u een geldig legitimatiebewijs en uw zorgverzekerings pas mee te nemen.

Indien u binnen Ede over wilt stappen van een andere huisarts naar onze praktijk, dan is dit slechts mogelijk nadat u dit met uw eigen huisarts heeft besproken en een kennismakings gesprek heeft gehad met één van onze huisartsen.

 

 

Uitschrijven


Als u zich wilt inschrijven bij een andere huisarts dan dient u zich eerst uit te schrijven bij onze praktijk. Om uw medische gegevens bij uw nieuwe huisarts te krijgen dient u onderstaand formulier in te vullen en aan ons te sturen. Als u verhuist binnen de stad Ede kunt u ingeschreven blijven in onze praktijk, maar als u verhuist naar omliggende dorpen of verder moet u een nieuwe huisarts zoeken, wij kunnen dan de zorg voor u niet garanderen.